volg ons facebook logo

Geachte Gasten,

De koudere temperaturen hebben inmiddels hun intrede gedaan en zo langzamerhand is het weer tijd geworden om over de feestdagen na te gaan denken.

Wij zijn op beide Kerstdagen 25 en 26 december geopend vanaf 17:00 uur. U heeft dit jaar bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor het 4 gangen Kerstmenu 2023, of om van de a la Carte kaart te dineren.

Ons 4 gangen Kerstmenu serveren wij al vanaf zaterdag 23 december. Wilt u reserveren in ons restaurant, dan kunt u dit doen tot uiterlijk woensdag 20 december via de homepage met het reserveringsmenu, of telefonisch op telefoonnummer 0511-408245.


Thuismenu

Mocht u dit jaar thuis de feestdagen willen doorbrengen, ook dan is er de mogelijkheid om van ons 3 gangen afhaal kerstmenu te genieten. Net als voorgaande jaren, verpakken wij uw Kerst Thuismenu in een mooie afhaalbox, waarmee u geheel op eigen tempo uw Kerstdiner thuis, met minimale bereiding, kunt gebruiken.

Het 3 gangen Kerst Thuismenu is op 1e en 2e Kerstdag af te halen op een afgesproken tijdstip tussen 14:00-15:30 uur.

Reserveer uw thuismenu uiterlijk voor zaterdag 16 december.

Wij hopen u weer volop van dienst te kunnen zijn tijdens de decembermaand en wensen u alvast smakelijke en sfeervolle feestdagen toe.

Graag tot ziens!

Marco en Esther van Lier
Team Herberg de Pater

kerst icoon

Kerstmenu 2023